Enviament i Devolucions

Peleteria Luis Campoy no serà responsable dels errors causats al lliurament si l’adreça proporcionada en el procés de compra per part del client, no sigui la correcta, sigui incompleta o s’hagi omès. Així com, una vegada realitzada la comanda, no es permet fer cap canvi en la direcció d’enviament.

Termini de lliurament

El termini de processament de producte és de 1 a 4 dies hàbils des del moment en què es fa la comanda.

Un cop processada la comanda, els lliuraments estan previstos en un termini de 7 dies laborables a Espanya, després de rebre la confirmació conforme la comanda ha estat correctament realitzada.

A causa de la situació actual, algunes comandes poden patir petits retards (a causa del COVID-19).

Si per algun motiu la comanda s’endarrerís, Peleteria Luis Campoy es posarà en contacte amb tu per comunicar-ho.

Devolucions

Peleteria Luis Campoy accepta devolucions dels articles trencats o defectuosos en un termini de 15 dies naturals, començant aquests el dia que es rep la comanda. El consumidor podrà triar entre la devolució de limport o el reemplaçament per un altre producte.

Les devolucions són acceptades sempre que estiguin dins aquest termini de 15 dies i el producte estigui en el seu embalatge original i sense fer servir.

En cas de devolució, el cost directe de la devolució del producte o servei serà assumit pel consumidor, segons consta a la LGCU.

Per poder realitzar les devolucions i obtenir tota la informació necessària, poseu-vos en contacte amb Peleteria Luis Campoy a través del seu correu electrònic: peleteriacampoy@peleteriacampoy.com .

Termini de devolució

Aquest termini és de 15 dies naturals des que es rep la comanda.

Documentació necessària per a la devolució

  1. Número de comanda.

Canvi per un altre producte

Un cop rebem la teva devolució i haguem comprovat que tot és correcte, et notificarem a través de correu electrònic la recepció de la comanda i t’enviarem un val per l’import corresponent, aquest val no tindrà data de caducitat.

Devolució de l'import

Un cop rebem la devolució i haguem comprovat que tot és correcte, et notificarem a través de correu electrònic la recepció de la comanda i procedirem al reemborsament de l’import corresponent.

Puc cancel·lar la meva comanda?

Peleteria Luis Campoy no disposa d’aquest servei actualment i no es pot cancel·lar la comanda.

Què passa si no he rebut la meva comanda?

El termini de lliurament és de 7 dies feiners. Si passat aquest temps (i actualment tenint en compte que pot patir retards pel Covid-19), contacta’ns com més aviat millor: peleteriacampoy@peleteriacampoy.com .

Podràs reclamar un enviament nou amb tots aquells productes sol·licitats a la primera comanda, sempre que la direcció d’enviament sigui la mateixa.

Cerrar
Cerrar
Sign in
Cerrar
Carrito (0)

No hay productos en el carrito. No hay productos en el carrito.

es_ESSpanish