Política de compra

En aquest document s’estableixen els termes i condicions de venda per les quals se n’obliga el compliment durant l’ús d’aquesta pàgina web https://peleteriacampoy.es . Aquests termes i condicions (a partir d’ara, les Condicions) seran d’aplicació a l’ús que faci de https://peleteriacampoy.es ia la compra de productes que faci a través d’aquesta pàgina.

Peleteria Luis Campoy SL, d’ara endavant Peleteria Luis Campoy ofereix aquest lloc web, incloent tota la informació, serveis i eines disponibles a l’usuari en aquest lloc web, l’usuari està condicionat a l’acceptació de tots els termes, condicions, polítiques i notificacions establerts en aquest document i pàgina web.

Recomanem que llegiu atentament aquestes Condicions atentament, així com la política de cookies, la Política de Privadesa i les Condicions d’ús (a partir d’ara, les “Polítiques”) abans d’utilitzar aquesta pàgina web. En el moment en què un usuari navega, utilitza o realitza una compra en aquesta web, consenteix quedar vinculat per aquestes Condicions a més de la resta de Polítiques juntament amb la protecció de dades. En cas que l’usuari no estigui d’acord amb totes les condicions, les polítiques i la política de protecció de dades, no utilitzeu la pàgina web.

Les nostres Dades

La venda d’articles a través d’aquesta pàgina web i les Condicions es regiran en relació contractual entre vostè i Peleteria Luis Campoy. En cas de voler saber més informació no dubti en contactar-nos a través de correu peleteriacampoy@peleteriacampoy.com .

En cas de tenir alguna consulta, pregunta o queixa relacionada amb aquestes Condicions, Polítiques o Polítiques de Protecció de Dades, us podeu adreçar a nosaltres a través del formulari de contacte que es troba disponible a la nostra pàgina web.

Ús de la nostra pàgina web

Si decidiu fer ús d’aquesta pàgina web així com dels serveis que ofereix, es compromet a:

  • Respectar lús daquesta pàgina web amb la finalitat de fer consultes o compres vàlides legalment (no fer cap comanda ni compra falsa o fraudulenta). En cas de detectar una comanda o compra d’aquestes característiques, ens reservem el dret a anul·lar-la i informar les autoritats encarregades, o fins i tot facilitar les dades de telèfon, adreça, correu electrònic de forma veraç.
  • Estan d’acord i accepten la possibilitat que utilitzem les seves dades per poder contactar amb vostè en cas de ser necessari (podeu trobar informació relativa al tractament de dades a la Política de Privadesa).
  • En cas de la informació ser incompleta, és a dir, no es proporciona la informació necessària a l’hora de fer la compra, no podrem fer la comanda.
  • En el moment de fer una comanda o compra a través d’aquesta pàgina web, declara ser major de 18 anys i tenir capacitat d’obrar o legal per poder fer aquesta sèrie de contractes.

Disponibilitat del servei

L’usuari/client només podrà comprar aquells productes que estiguin disponibles. Per a enviaments nacionals, península d’Espanya, l’enviament és de 7 dies (tenint en compte que poden haver-hi retards deguts a la situació actual pel COVID-19).

Les vostres dades i visites en aquesta pàgina web

Per saber més sobre aquesta informació, la podran trobar a la nostra Política de Privadesa.

La informació o dades personals que proporcionen a través dels nostres formularis es tractaran d’acord amb allò establert a les Polítiques de Protecció de dades. Navegant per aquesta pàgina web, l’usuari accepta el tractament d’aquesta informació i de les vostres dades, declarant així, que tota la informació o dades que ens proporciona són verídics, exactes i veraces.

No es desaran dades de targetes ni informació personal de l’usuari, així com que no existeix l’opció d’una creació de compte perquè aquestes dades es recordin.

En el moment de fer una comanda o compra, s’enviarà tota la informació al correu electrònic proporcionat durant la compra.

Si l’usuari ho desitja, es pot subscriure a les newsletters per mantenir-se informat de diferents novetats i ofertes, a través del formulari corresponent a la nostra pàgina web.

Realització d'una comanda

Per poder fer una comanda a la nostra pàgina web, haureu de seguir els passos indicats en el procés de compra i clicar a “Autoritzar pagament”. En aquest moment, rebrà un correu electrònic conforme hem rebut la seva comanda (“Comanda Confirmada”). També s’informarà a l’usuari, mitjançant correu electrònic, quan la seva comanda hagi estat enviada (“Comanda enviada”).

Compra de productes a Peleteria Luis Campoy

Una sèrie de criteris per poder fer compres a la nostra pàgina web. Únicament podrà realitzar compres de productes:

  • Es podran comprar aquells articles que estiguin disponibles per a la venda i apareguin a Peleteria Luis Campoy.
  • Es poden fer lliuraments a Espanya o fer enviaments internacionals, s’haurà de pagar l’enviament corresponent en cada cas si cal.
  • Aquests són productes destinats a ús personal (sigui propi o per algú pel qual està realitzant la compra). Peleteria Luis Campoy està autoritzat i es reserva el dret a rebutjar comandes que no compleixin aquestes característiques, que el producte de venda es deixi de fabricar o que el pagament no hagi estat acceptat.

Cada producte comptarà amb una descripció i/o detalls (incloent així el preu) a Peleteria Luis Campoy . Peleteria Luis Campoy adoptarà totes les mesures necessàries i possibles per poder garantir que aquestes descripcions i/o detalls (així com els preus) a Peleteria Luis Campoy són correctes.

En casos en què la comanda no compleixi els requisits, Peleteria Luis Campoy us comunicarà a l’usuari per email el motiu de fallada de comanda.

Exactitud i informació actualitzada

Peleteria Luis Campoy no es fa responsable si per algun cas la informació disponible en aquesta pàgina web no és exacta, correcta, completa o actual. Peleteria Luis Campoy es reserva el dret de poder modificar la informació del lloc web en qualsevol moment i per qualsevol motiu.

Es prendran també totes les mesures possibles per poder mantenir la botiga Peleteria Luis Campoy actualitzada. Es pot donar el cas que la informació no estigui actualitzada amb exactitud en el moment que l’usuari faci la compra.

Productes o Serveis

Pelleteria Luis Campoy no garanteix que el dispositiu que utilitzi lusuari, mostri els colors de forma exacta. Peleteria Luis Campoy ha fet el possible perquè les imatges siguin el més exactes al producte, tant en colors com a textura, com qualsevol altra característica del producte. Així com tampoc garanteix i/o es fa responsable que la qualitat dels productes i/o serveis comprat per l’usuari, compleixi amb les seves expectatives.

Peleteria Luis Campoy es reserva el dret per limitar les vendes dels seus productes i/o serveis a qualsevol persona, regió o jurisdicció, així com de les quantitats.

Les fotos, descripcions i/o preus dels productes i/o serveis que ofereix Peleteria Luis Campoy, poden canviar en qualsevol moment i sense avís previ.

Preu, formes i procediments de pagament

Els preus de Peleteria Luis Campoy poden variar en qualsevol moment sense avís previ. Peleteria Luis Campoy es reserva el dret de modificar o deixar d’oferir serveis en qualsevol moment i sense avís previ. Peleteria Luis Campoy no serà responsable davant de l’usuari, el client o un tercer per qualsevol modificació de la informació, del producte, de canvis de preu, de suspendre els seus serveis o d’interrompre’l.

Peleteria Luis Campoy accepta com a mètode de pagament qualsevol targeta de crèdit o dèbit vàlida a més de ser compatible amb la passarel·la de pagament Stripe. Els preus poden canviar en qualsevol moment sense avís previ, però aquests possibles canvis no es tindran en compte en aquelles comandes que ja s’hagin confirmat.

En el moment de la compra, haurà de seguir els passos del procediment de compra, emplenant i comprovant la informació sol·licitada a cadascun dels passos, per poder tramitar la comanda i el pagament. En fer clic a “Autoritzar pagament”, esteu confirmant que la targeta de crèdit o dèbit utilitzada és vostra. Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions de pagament per l’entitat emissora. En cas que aquesta no autoritzi el pagament, Peleteria Luis Campoy no es fa responsable en cap dels casos de retards o no lliuraments, així com que no es podran realitzar contractes amb vostès.

Peleteria Luis Campoy es reserva el dret a rebutjar o negar qualsevol comanda que el client faci. Peleteria Luis Campoy pot limitar i/o cancel·lar la comanda per qualsevol motiu i en qualsevol moment.

L’usuari o client es compromet a proporcionar informació actual, completa i exacta per fer la compra. Així com, es compromet a actualitzar les dades del vostre compte per poder realitzar compres amb Peleteria Luis Campoy i que els productes i/o serveis que vulgui adquirir, puguin ser processats correctament, així com Peleteria Luis Campoy podrà posar-se en contacte amb l’usuari o client.

Garantia Legal

Aquesta garantia és atorgada per la llei com a dret inapel·lable, en el moment que es dóna una relació de consum. Així, implica una sèrie de drets pel client: devolució, reparació, rebaixa del preu o resolució del contracte.

Dret al desistiment

El consumidor té el dret de deixar sense efecte el contracte subscrit via online, es realitzarà a través d’una declaració unilateral adreçada al venedor (s’enviarà al correu electrònic peleteriacampoy@peleteriacampoy.com .), i no caldrà justificar el perquè d’aquesta decisió .

Un cop rebut el producte, el consumidor té dret a desistir del contracte en un termini de 15 dies naturals.

Resolució de litigis en línia UE

En cas de tenir algun problema de consum i necessita resoldre’l, el consumidor pot accedir a la resolució de litigis en línia de la UE ( https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main .home2.show&lng=CA ).

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

No hi ha productes a la cistella. No hi ha productes a la cistella.Language